Karácsonyi Nyereményjáték

Szeretnél egy PS 5 karácsonyra?

Vettük a fáradságot és már fél évvel ezelőtt berendeltük a Playstation 5-öt (szerencsére meg is kaptunk) amit most karácsonykor kisorsolunk vásárlóink között. Mi ezzel az ajándékkal szeretnénk nektek megköszönni, az egész éves támogatásotokat és a belénk fektetett bizalmat. Csak annyi a dolgod hogy rendelj tőlünk egy monitor szemüveget amivel megvéded szemeid a monitorok, mobiltelefonok, képernyők és a tv kék fényétől és biztonságosan nézheted kedvenc sorozatod vagy végig tolhatod az öszses játékot kedvenc konzolodon.

Részvételi feltételek:

Ahhoz hogy részt vegyél a nyereményjátékon csak annyi a dolgod, hogy rendelj weboldalunkon legalább 1 db kékfény szűrős monitor szemüveget 2021.12.03 – 2021.12.21 között és nyerd meg a fődíjat a Sony Playstation 5 vagy a kékfény szűrős monitor szemüvegeink egyikét.

Nyertesek:

A nyertesek rendelési azonosítóját a sorsolás napján feltüntetjük ezen az oldalon és értesítjük Őket emailben vagy telefonon.

Nyeremények kiszállítása

A nyereményeket a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki úgy, hogy még karácsony előtt megérkezzenek.

Sorsolás

A sorsolás lezárult!

A nyertesek:
PS 5 : #4688
Fekete szemüveg: #4608
Matt fekete szemüveg:  #4666
Lila átmenetes szemüveg: #4642
Átlátszó szemüveg: #4672
Tigris mintás szemüveg: #4629

Navigáció
Close

Kosaram

Close

Kívánság lista

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Jelszót küldünk az e-mail címére.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókja?

Close

Close

Kategóriák