Sokat ülsz a gép előtt és fejfájás kínoz? Ne fájdalomcsillapítóval kezd!

 

Sokan munkájukból kifolyólag hosszú órákat kényszerülnek a gép előtt tölteni. Ez kellemetlen, tompa, néha erős lüktető, görcsös tarkótáji, időnként szemkörnyéki illetve homloktáji-halántéktáji fájdalmat idézhet elő.

A számítógép előtt ülve nyakunkat rendellenesen, mereven tartjuk, ami a nyakizmok görcsét okozza, fejtetőtáji fejfájáshoz vezet, ami erős is lehet, szédülés, hányinger kisérheti.

Nem érdemes fájdalomcsillapítóhoz nyúlnunk egészen addig, amíg nem bizonyosodtunk meg az egyéb lehetőségek hatástalanságáról.

ha

Számítógép – fejfájás – Mit tegyünk ellene?

 

A tartósan monitor előtt ülők kevesebbet pislognak, ami szemfáradsághoz, a szem kiszáradásához, és ezáltal a látás minőségének romlásához vezet. Percenként átlagosan 22-24-szer pislogunk. Ha sokáig mereven nézünk valamit, mint például a monitort, ez a szám 7-10- re csökken.

A szem korai kifáradásának a munka során az alacsony pislogási szám a meghatározó tényezője.

Sokan abba a hibába esnek, hogy olvasószemüveggel ülnek a gép elé, holott a monitor egy köztes zónát képvisel, ahová más szemüveg szükségeltetik.

Nekik jó megoldást jelent a kifejezetten monitor előtti munkavégzésre kifejlesztett MYGLASSES kék-fényszűrős szemüveg.

Myglasses kék – fényszűrős szemüveg

 

A vény nélkül kapható kékfény – szűrős szemüvegünket úgy terveztük, hogy megvédje a szemed a káros kék-ibolya fény kiterjedt hatásától. A nejlon lencsék prémium tulajdonságai kényelmesebbé teszik a képernyőidő elkerülhetetlen óráit is. Akár játékszemüvegként viseled, akár az éjszakai órákban dolgozol, akár a kedvenc műsorodat nézed, a kékfény blokkoló szemüveg a megfelelő választás számodra.

Mi a kékfény?

 

A kékfény a fény hullámhosszának egy részét jelenti, amelyet az emberi szem láthat, és amelyet rendszeresen érintve a retina szintjén potenciálisan fárasztó lehet. Ez a kék-ibolya fény jellemzően a 380–500 nm-es hullámhosszon belül található meg, természetesen a nap bocsátja ki, és a digitális képernyők mesterségesen bocsátják ki.

A kék fény felelős testünk cirkadián ritmusának szabályozásáért is: az alvás / ébrenlét ciklusokért. Éppen ezért, ha túlzottan kék fénynek vannak kitéve, különösen éjszaka, az alvási rutinok komolyan érintettek lehetnek, és megjelenhetnek a számítógépes látás szindróma tünetei.

Mit tesz a kékfény a szemeddel?

 

A legnagyobb mennyiségű kékfényt kibocsátó digitális eszközök a laptopok, a számítógépek, és az okostelefonok. Ezek az eszközök nagy mértékben rongálhatják a szem finom szöveteit. A kékfény mélyen bejut a szem hátsó részébe (az UV-sugaraktól távolabb), ami idővel károsíthatja a retinát – a szem fontos része, amely lehetővé teszi a látást. Szabad szemmel a szaruhártya és a lencse nem képes elzárni ezt a káros fényt, ezért a kékfény-szűrős szemüvegek nagyon is szükségessé válnak.

Állandó kapcsolatunk okos telefonjainkkal, táblagépeinkkel és laptopjainkkal, mind hozzájárulhat a fejfájáshoz, a szemfájdalomhoz és a nyakmerevedéshez – a digitális szemfáradtság minden tünetéhez. Mivel ébrenléti óráink nagy részét a képernyő előtt töltjük, a digitális eszközök káros kék-ibolya fényével párosítva, nem meglepő, hogy a szemünk keményebben dolgozik, mint valaha.

Miért pont a nejlon kékfény-szűrős lencsék?

 

A Forbes szerint átlagosan “napi 12 órát töltünk a tévék és a számítógépek előtt”.  A digitális médiahasználat drámai növekedésével minden eddiginél fontosabb a szem védelme. A MYGLASSES NAPI HASZNÁLATÚ nejlon lencsék blokkolják a kékfényt. Átlátszó, 0 dioptriás lencsével, ezért rendszeresen viselheted őket.

Ha bekapcsolod az „Éjszakai módot” telefonodon vagy számítógépeden, az csúnyán meleg árnyalatot eredményez a kijelzőn. Hatással lehet egy kreatív szakember munkafolyamataira, vagy arra, aki csak tisztán akarja látni a képernyőt. A MYGLASSES nejlon lencsékkel, zavaró elszíneződés nélkül láthatod a képernyőt.

A kékfény-szűrős szemüveg előnyei

 

Ha általános közérzeted javítására törekszel, miközben csökkented a számítógépes látás szindrómának is nevezett digitális szemfeszültség hatásait, a kékfény szűrős szemüvegünk a leghűbb társad lesz! A Myglasses kékfény szűrős szemüvegek stílusosan védik és minimalizálják a kék fény expozícióját, miközben jobb életminőséget kínálnak.

Kék fényszűrő

Kékfény szűrő

UV blokkoló

Megakadályozza a homályos látást

Csökkenti a fejfájás kockázatát

Javít az alvás minőségén

Hogyan működnek?

Hagyományos lencse

Kékfény-szűrős lencse

Válaszd ki kedvencedet 🤩

Fényes fekete szemüveg

Átlátszó szemüveg

Lila átmenetes szemüveg

Tigris mintás szemüveg

Matt fekete szemüveg

Navigáció
Close

Kosaram

Close

Kívánság lista

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Jelszót küldünk az e-mail címére.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van már fiókja?

Close

Close

Kategóriák